Nicks kone bliver aflastet af VENDLET

Ved brug af VENDLET undgår Nick at blive hevet og trukket i om morgenen, og hans kone undgår at overbelaste sig selv, når hun plejer sin mand.

10. august 2018

Feedback fra brugeren

Nick har været handicappet i mange år; han er 34 år gammel og forflytningen, som førhen blev foretaget af hans kone, Lucy, og hans tre plejere, var en udfordring han skulle overkomme hver dag. Efter at have fået VENDLET bliver både han selv og hans kone aflastet. Her er deres tilbagemelding:

Efter modtagelse af det vidunderlige VENDLET system tænkte vi, at det ville være passende at skrive tak for det bedste stykke plejeudstyr, vi har haft glæden af at bruge! 
“Når jeg modtog personlig pleje om morgenen, blev plejerne nødt til at hive og trække i mig. Nu skal de bare trykke på en knap og guide mig – det er fantastisk,” siger Nick og fortsætter: ”Jeg er ikke blevet vendt om på min venstre side i årevis, da det er min mindre duelige side. Det var en øjenåbner.”

Jeg (Lucy) nævnte for en ergoterapeut, at jeg havde meget svært ved at vende Nick. Da Nick ikke er i stand til at klare sig selv på daglig basis, havde vi minimum to plejebesøg hver dag. Jeg var bekymret, for hvordan det kunne lade sig gøre at have Nick derhjemme uden at øge antallet af plejebesøg. 

Jeg må sige, at det har skånet min ryg og mine arme at bruge VENDLET systemet. Det er så let at bruge. 

Systemet vender ikke bare Nick, men kan også bruges til at få ham højere op i sengen, når han er gledet ned. Da jeg ikke helt kunne mestre systemet i første omgang, kom der en ud til vores hjem og viste mig det igen. Det er så let nu!

Takket være dette stykke udstyr kan min mand blive i vores hjem med mig og vores datter. Jeg behøver ikke at bekymre mig om at blive nødt til at øge plejen og Nick får en værdigere oplevelse. Systemet er en essentiel del af vores daglige liv.

Alle burde have adgang til dette!

Tak.

Nick og Lucy